Der Titel dieses Artikels ist nicht ironisch. Ich selbst gehöre zu denen, die Amerika wirklich geliebt haben, und ich weiß, wie es sich anfühlt.

Autor. Schrieb in MODERN TIMES Vorgänger Orientering.
Email: jens@nytid.no
Veröffentlicht: 16. September 2020

Den verdensomfattende sovjetiske sammensvergelse mot amerikansk utenrikspolitikk og familieliv har i det lange løp båret sine frukter, folk påvirkes av folkeopinionen. Den kommunistiske påstand at USA hittil er det eneste land som har brukt atombomber mot et annet lands sivilbefolkning, eller mot mennesker i det hele tatt, er et typisk eksempel på en propagandaform som er egnet til å fordreie unge menneskers fornuft og hoder. Men det er ikke det eneste eksempel, man kan nevne dem i fleng, ikke minst når det gjelder USAs politikk i de såkalte u-land. Den kjente kommunist og kannibal, tidligere president Eisenhower, har eksempelvis i sine memoarer skrevet: «Jeg har aldri støtt på …

Lieber Leser. du musst sein Teilnehmer (69kr / Monat), um heute weitere Artikel zu lesen. Kommen Sie morgen wieder oder melden Sie sich unten an, wenn Sie ein Abonnement haben.

Anmeldung

Abonnement NOK 195 Quartal