Goodpitch: NGO trifft Doumentar


Profitable Jagdbeute des brasilianischen Regenwaldes, der Umweltverschmutzung und der veränderten Lebensbedingungen auf den Färöern sowie der Gewalt im Südsudan.

Verantwortlicher Herausgeber von MODERN TIMES
Email: truls@nytid.no
Veröffentlicht am: 2015

Kvinnen som sto foran oss fortalte at hennes oppgave i fangeleiren i Bosnia var å løpe rundt og vaske vekk blod. Etter at de brutalt hadde henrettet hennes bror og far – mens hun ble tvunget til å se på – måtte hun legge dem i graven! Hun mistet tellingen med alle de som voldtok henne. Men hun overlevde. Hun var sterk – og valgte etter krigserfaringene å jobbe for å hjelpe andre – hjelpe kvinner. Zainab Salbi er hennes navn. Hun innledet den store dokumentarfilmkonferansen Goodpitch i London for to år siden. I en pause står vi og snakker sammen, og hun tar hånden min, holder den, og jeg ser rett i de store, mørke øynene i det runde ansiktet. Hun har kortklippet hår. Jeg merker meg en sterk kvinne, med mye kjærlighet og en enorm utstråling. Hennes unike kommunikasjonsevne har brakt henne inn i tv-programmer verden over, og hun har samlet inn millioner av kroner til sitt hjelpearbeid. Budskapet er at det nytter å gå videre. Nå har hun tatt …


Lieber Leser. du musst sein Teilnehmer (69 SEK / Monat), um heute weitere Artikel zu lesen. Bitte kommen Sie morgen wieder oder melden Sie sich an, wenn Sie ein Abonnement haben.


Schließen
einloggen


Abonnement NOK 195 Quartal